Saltar a continguts

Oficina Sant Cugat Sostenible

Navegació

Menú principal

Agenda

Imatge de complement
12/06/2014
Taller
Taller de Vermicompostatge amb lliurament de Vermicompostador

El vermicopost és el producte resultant del procés de digestió de restes orgàniques que es mengen els cucs i que posteriorment altres microorganismes continuen degradant fins a compostar-lo.

És un sistema ideal per al reciclatge de la matèria orgànica a casa per la netedat i rapidesa del procés, la diversitat i quantitat de residus que permet gestionar. És un procés net perquè els cucs acceleren la mineralització de la matèria orgànica i es desplacen pel material, l'airegen i el mantenen en condicions aeròbies evitant les males olors típiques de la putrefacció.

Si vols començar amb el vermicompostatge amb aquest taller aprendràs els principis bàsics i a més de tenir un adob natural per les teves plantes, reduiràs les emissions de CO2 i col·laboraràs en la lluita contra el canvi climàtic.

Cal inscripció prèvia al taller mitjançant el formulari contactar, per mail o telèfon.

Es necessita un grup de 20 persones. En el cas de no arribar al mínim, s'hauria de cancel·lar el taller i s'informaria als inscrits.

Les inscripcions estaran obertes fins el 28 de maig o omplir les places.

Lloc:  Punt Verd del Centre (Deixalleria Av. Roquetes) - Av. Roquetes s/n - Sant Cugat del Vallès
Horari:  18:00 - 20:00 h
Organitza:  Oficina Sant Cugat Sostenible - Ajuntament de Sant Cugat
Preu:  Gratuït
Límit d'inscripció:  28/05/2014

Si necessiteu més informació, o ens voleu adreçar alguna consulta en relació a aquest acte, no dubteu a utilitzar el formulari Contactar, i us respondrem el més aviat possible

© Oficina Sant Cugat Sostenible - Plaça Barcelona, 15 - 08172 - Sant Cugat del Vallès - Tel. 900 103 146