Saltar a continguts

Oficina Sant Cugat Sostenible

Navegació

Menú principal

Altres Notícies

27/01/2011
EL TRINXAT DELS ARBRES DE NADAL DE BARCELONA
Arbres nadal per reciclar

El trinxat d'arbres de Nadal permet obtenir a Barcelona 120 metres cúbics de cobertura vegetal

Segons la notícia publicada el 21 de gener de 2011 al Sostenible.cat la campanya de recollida d'arbres i plantes de Nadal de l'Ajuntament de Barcelona ha permès transformar aquestes restes en 120 metres cúbics de cobertura vegetal que es repartirà pels parcs i jardins de la ciutat

Un cop acabada la campanya de recollida d'arbres i plantes de Nadal als 220 punts habilitats a la ciutat de Barcelona, ha arribat el torn de recuperar aquestes restes vegetals i utilitzar-les als parcs i jardins urbans sobre la terra.

Els exemplars que han dipositat els barcelonins han permès obtenir fins a 120 metres cúbics de cobertura vegetal resultant de triturar les plantes i els avets recollits. Aquestes serviran per evitar que el terreny es compacti excessivament i retingui millor la humitat del rec i la pluja.

Les restes vegetals, recollides en un volum similar en la campanya del 2010, han passat pel Viver dels Tres Pins de Montjuïc on han estat netejades dels elements decoratius per poder ser triturades.

© Oficina Sant Cugat Sostenible - Plaça Barcelona, 15 - 08172 - Sant Cugat del Vallès - Tel. 900 103 146