Saltar a continguts

Oficina Sant Cugat Sostenible

Navegació

Menú principal

Notícies Locals

02/09/2017
Consulta mèdica del futur: Activitat sobre el canvi climàtic

 

Imatge de complement Ampliar imatge

El dia 30 d’agost de 10 a 13h a la plaça del Coll de Sant Cugat del Vallès, l’equip d’educació ambiental (educador ambiental municipal i estudiants en pràctiques: Aleix Saiz, Marina Clarà i Anna Valls) ha desenvolupat una activitat informativa al carrer sobre el canvi climàtic.

S'ha situat una carpa a la plaça central del barri Sant Francesc-Monestir. El lloc ha estat escollit per donar suport a la tasca de dinamització social per la inclusió social i la lluita contra la pobresa de la Xarxa d’Entitats dels Barris Sant Francesc-Monestir, es tracta d’una xarxa d’entitats socials i culturals que porta dos anys treballant, impulsada i coordinada per l’Ajuntament, que ha reclamat aquest tipus d’actuacions a la zona.

La carpa ha estat guarnida com una consulta mèdica del futur, de l’any 2050, amb tres metges del futur que informaven a la gent que hi accedia de les malalties que seran habituals d’aquí 35 anys aproximadament a causa del canvi climàtic, malalties tropicals que es vehicularan a través del mosquit tigre en part o altres mosquits i vectors que arribaran. Un cop realitzat aquesta simulació, s’explicava el per què de l’avançament del canvi climàtic i altres impactes que s’esperen.
 

© Oficina Sant Cugat Sostenible - Plaça Barcelona, 15 - 08172 - Sant Cugat del Vallès - Tel. 900 103 146