Saltar a continguts

Oficina Sant Cugat Sostenible

#[eBDLocale.literal(navegacio)]

Menú principal

Reptes proposats

Repte Desembre

Durant el mes de desembre us proposem el repte de planificar els vostres àpats i comprar només els aliments necessaris en les quantitats exactes. Per accedir feu clic sobre "Repte Desembre"

 REPTE DEL MES DE DESEMBRE

El mes de desembre és particularment preocupant pel malbaratament d’aliments. Prop del 58 % dels aliments que es llencen a Catalunya provenen de les llars, el que ens converteix en el sector més important per intentar reduir-lo. Està a les nostres mans! És per això que us proposem planificar els vostres àpats d’aquestes dates amb unes senzilles idees:

1. El primer pas seria pensar en el menú. És convenient revisar quins productes tenim a la nevera, al congelador i als armaris per consumir-los abans que sobrepassin la data de caducitat.
2. Després haurem de quantificar els aliments que necessitarem (en funció del nombre de persones que menjaran) per preparar cada àpat.
3. Escriure una llista tancada de la compra amb els aliments i quantitats que necessitem. Evitarem d'aquesta manera comprar productes que no consumirem.

Al següent enllaç de la nostra Web, podeu trobar més informació sobre consells a l’hora de conservar, cuinar els aliments i que fer amb les sobres: Enllaç a consells per prevenir el malbaratament

Si vosaltres feu altres actuacions i voleu que el vostre consell es publiqui a la nostra web, podeu enviar un mail amb la vostra proposta a oficinasostenible@santcugat.cat

 


 

.

© Oficina Sant Cugat Sostenible - 08172 - Sant Cugat del Vallès - Tel. 900 103 146