Saltar a continguts

Oficina Sant Cugat Sostenible

#[eBDLocale.literal(navegacio)]

Menú principal

Reptes proposats

Repte Novembre

Durant el mes de novembre us proposem el repte de mesurar la quantitat d'aigua freda que deixem escapar a la dutxa fins que surt l'aigua calenta. Per accedir feu clic sobre "Repte Novembre"

 REPTE DEL MES DE NOVEMBRE

Durant el mes de novembre us proposem el repte de mesurar la quantitat d'aigua freda que deixem escapar a la dutxa fins que surt l'aigua calenta.
Una manera de fer-ho, és posar una galleda al costat de la dutxa per recollir l'aigua fins que surti calenta. Després per mesurar aquesta quantitat d'aigua, la podem transvasar a algun recipient de capacitat coneguda.
Si multipliquem el número total de dutxes del mes per aquesta quantitat, obtindrem els litres d'aigua que estem malgastant.
L'objectiu d'aquest repte és doble, d'una banda sensibilitzar-vos de la quantitat d'aigua que desaprofitem i d'altra, proposar-vos ideas per fer servir aquesta aigua que heu recollit en una galleda o cubell.

USOS QUE PODEM DONAR A L'AIGUA QUE HEM RECOLLIT:
  • Llançar-la al vàter en comptes de fer servir la cisterna.
  • Regar les plantes.
  • Fregar el terra.
Si vosaltres feu altres usos d'aquest aigua i voleu que el vostre consell es publiqui a la nostra web, podeu enviar un mail amb la vostra proposta a oficinasostenible@santcugat.cat


 

.

© Oficina Sant Cugat Sostenible - 08172 - Sant Cugat del Vallès - Tel. 900 103 146