Saltar a continguts

Oficina Sant Cugat Sostenible

#[eBDLocale.literal(navegacio)]

Menú principal

Reptes

Imatge de complement
Repte: Vull un món de colors

Cadascú pot tenir cura del medi ambient amb accions quotidianes. Per aquest motiu, es demana al participant que pensi i escrigui què està fent o què creu que pot fer per ajudar a preservar el medi ambient i, així, la salut del planeta i, per tant, de les persones que l'habitem.

 L'objectiu de fons és contribuir a difondre un missatge ecosistèmic: que els éssers humans no estem separats del medi ambient, sinó que en formem part i, alhora, ens dona vida. Estem fets de l'aire que respirem, de l'aigua que bevem i dels aliments que ingerim de la terra. Per tant, malmetre el medi és, en definitiva, perjudicial per a nosaltres.

Volem transmetre la idea que cadascú pot tenir cura del medi ambient amb accions quotidianes. Per aquest motiu, es demana al participant que pensi i escrigui què està fent o què creu que pot fer per ajudar a preservar el medi ambient i, així, la salut del planeta i, per tant, de les persones que l'habitem.

Passos a seguir:
1. Us fem arribar el pòster de sempre, amb el qual es feien els photocall, en bona resolució, perquè el pugueu imprimir. Però no només us el facilitem en color sinó també per pintar, per si us animeu a omplir-lo de colors. Compteu doncs amb dos arxius: "unmondecolors" "unmondecolors per pintar".
2. En el pòster hem afegit un espai on escriure missatges. Així doncs, els podeu imprimir, pintar o no, i escriure què feu o fareu o penseu s'ha de fer per preservar el medi ambient.
3. Finalment, feu una foto del vostre pòster final, amb el missatge escrit, i compartiu-lo en les vostres xarxes.
 
Com participar-hi?:
* La foto que més us agradi us convidem a compartirla en el vostre perfi l d'Instagram amb el hashtag #acasavolemunmóndecolors, escrivint de nou el missatge que llenceu des de casa per promoure un món de colors, un món ple de biodiversitat.
*  Convida 3 amigues o amics perquè acceptin el repte.
*  I afegiu-hi l'etiqueta #SetmanaEnergia2020 per arribar més lluny.
 
També podeu difondre tots aquests continguts a través dels vostres canals web, Facebook o Twitter, i convideu els vostres companys a participar-hi.
 
Animeu-vos a participar! Us ho passareu bé i podreu sumar-vos a un missatge esperançador conjunt. I si comparteixes tot això en les teves xarxes aconseguiràs que l'impacte del missatge arribi a més gent! Gràcies!
 
Recurs proporcionat per la DIBA
 
 

© Oficina Sant Cugat Sostenible - 08172 - Sant Cugat del Vallès - Tel. 900 103 146