Saltar a continguts

Oficina Sant Cugat Sostenible

#[eBDLocale.literal(navegacio)]

Menú principal

Setmana Energia Sostenible

Imatge de complement
ACTIVITATS DE LA SETMANA DE L'ENERGIA 2015

 L’Oficina Sostenible amb el suport de la Diputació de Barcelona, organitza el Joc Juguem amb Energia, per a infants de 3 a 12 anys on jugarem i aprendrem a estalviar energia. La data és el dilluns 29 de juny a les 11h. Podeu trobar més informació al següent enllaç:

 
També s'organitza amb el suport de la Diputació de Barcelona, "Granissats a pedals". L'objectiu de l'activitat és promoure l’ús de les energies sostenibles oferint productes fabricats utilitzant l’energia generada amb bicicletes estàtiques generadores d’energia. Més informació a l'enllaç:
 
 
Una altra activitat que duem a terme dins de la Setmana de l’Energia Sostenible, són les Auditories Elèctriques. Primer, al taller inicial expliquem com fer l’auditoria, el funcionament de l’aparell mesurador i a partir de la seva instal·lació, s’anirà descobrint quins aparells elèctrics consumeixen més, quin és el consum “fantasma” de la llar i en quins moments del dia es tenen uns pics de consum més elevats. Tot per modificar hàbits i incorporar tecnologies eficients avaluant el seu impacte de reducció energètica, d'emissions de CO2 i econòmica. Podeu trobar més informació de l’activitat al següent enllaç:
 

http://www.oficinasostenible.santcugat.cat/agenda_detall_1/_CAFjuKR7gbVUeUxcall__ZT4XnPCcJLSWXTG6gXyfhp1xrXSyVcj5j-PsGDMfgORIe-D0OTR_-4

 

© Oficina Sant Cugat Sostenible - 08172 - Sant Cugat del Vallès - Tel. 900 103 146