Saltar a continguts

Oficina Sant Cugat Sostenible

#[eBDLocale.literal(navegacio)]

Menú principal

Nadal Sostenible

Imatge de complement
REGALS

Els regals formen part de les Festes de Nadal. És un moment entranyable que pot ser perfectament sostenible. Seguint unes senzilles recomanacions, podem aconseguir-ho:

 

-         Fer regals no materials: tenim moltes possibilitats, com entrades al cinema, teatre, espectacles esportius, concerts. Aquests tipus de regals no generen residus i són originals.

-         Evitar els embolcalls innecessaris: caixes, plàstics que només serveixin per millorar la presència del regal però que no tenen cap utilitat i en canvi s’han gastat molts recursos per fer-los i encara s’han de gastar per reciclar-los. Si fem servir paper de regal, podem aprofitar-ho per altres regals. També podem embolicar els nostres regals amb teles (Furoshiki), d’aquesta manera a més de ser original, personalitzem l’obsequi, i es pot fer servir moltes vegades.

-         Fer regals útils. En moltes ocasions, comprem per comprar sense pensar en si el regal tindrà utilitat, només per compromís. És molt important com en el cas del menjar, planificar els nostres regals amb temps, i si no estem segurs, decidir-nos per un regal no material.

-       Fer regals de procedència local, de comerç just.

 

© Oficina Sant Cugat Sostenible - 08172 - Sant Cugat del Vallès - Tel. 900 103 146