Saltar a continguts

Oficina Sant Cugat Sostenible

#[eBDLocale.literal(navegacio)]

Menú principal

Altres Notícies

22/06/2011
La defensa de la tonyina vermella arriba a Barcelona
Imatge de complement

Segons la notícia publicada al Sostenible.cat el 20 de juny de 2011 dos vaixells de la Sea Shepherd Conservation Society, una de les organitzacions internacionals més actives en defensa de la fauna marina, han amarrat aquest 19 de juny al port de Barcelona per fer difusió de la seva nova campanya contra la caça furtiva de la tonyina vermella a la Mediterrània.

La campanya tracta d'impedir amb l'acció directa que es duguin a terme activitats com la pesca amb palangre, les xarxes de deriva i la pesca al setge, amb l'objectiu últim d'evitar l'extinció de la tonyina vermella, el peix més consumit pels japonesos. Una espècie que està en una situació crítica a causa de l'explotació permanent a la qual és sotmesa per part de pesquers furtius, que ignoren els tractats internacionals i les lleis.

Liderada per Paul Watson, capità i fundador, la Sea Shepherd Conservation Society és una organització internacional d'acció directa sense ànim de lucre que lluita per la conservació de la fauna marina i està especialitzada en intervencions en contra de l'explotació il·legal de la fauna i dels hàbitats marins. A més, compta amb l'ajuda d'una força de voluntaris tant en terra com en les seves embarcacions.

Enllaç: Sostenible.cat  
© Oficina Sant Cugat Sostenible - 08172 - Sant Cugat del Vallès - Tel. 900 103 146