Saltar a continguts

Oficina Sant Cugat Sostenible

#[eBDLocale.literal(navegacio)]

Menú principal

Altres Notícies

26/05/2010
Nova guia 'Parc a taula' de la Xarxa de Parcs de la Diputació de Barcelona
Imatge de complement

Segons la notícia publicada al Sostenible.cat el 15 de maig de 2010, s'ha creat una nova guia dins del programa "Parc a la taula", un programa de desenvolupament econòmic, promogut per la Diputació de Barcelona, que pretén destacar, mitjançant la gastronomia i la viticultura, els valors naturals, culturals i paisatgístics dels nostres parcs.

L'objectiu d'aquesta guia és posar en comú i donar a conèixer tots aquells agents que, des de fa anys, potencien i difonen els productes alimentaris locals i de qualitat per afavorir el desenvolupament econòmic sostenible, la biodiversitat i el reforçament de la identitat local.

La nova guia centralitza la informació dels cinc parcs que participen en el programa: Garraf, Olèrdola, Foix, Sant Llorenç del Munt i l'Obac i la Serralada Litoral. I com a novetat inclou informació dels espais naturals i una selecció dels seus productes més representatius.
La publicació és gratuïta i es pot trobar a tots els punt d'informació de la Xarxa de Parcs de la Diputació de Barcelona i també es pot sol·licitar a la Llibreria de la Diputació i a l'Àrea d'Espais Naturals.

© Oficina Sant Cugat Sostenible - 08172 - Sant Cugat del Vallès - Tel. 900 103 146