Saltar a continguts

Oficina Sant Cugat Sostenible

#[eBDLocale.literal(navegacio)]

Menú principal

Altres Notícies

11/12/2007
L'ICAEN té oberta una línia de subvencions per a la renovació de calderes i escalfadors

PLA DE RENOVACIÓ DE CALDERES I ESCALFADORS DOMÈSTICS DE CATALUNYA

RENOVA'T 2007-2008

PLA DE RENOVACIÓ DE CALDERES I ESCALFADORS DOMÈSTICS DE CATALUNYA

RENOVA'T 2007-2008

Si té una caldera o un escalfador de més de deu anys i el vol canviar per un altre de nou, més segur, net i eficient, l'ICAEN li donarà un ajut.

- Quins aparells subvenciona?

Només aquells aparells que siguin al catàleg Productes de renovació. (podeu consultar-lo a la seva web, trobareu el link a continuació)


Entre els aparells subvencionats hi ha escalfadors -sense flama pilot permanent i limitador de potència màxima- i tres categories de calderes: calderes de dues, tres o quatre estrelles, seguint la classificació de la directiva 92/42/CEE.


El titular haurà de ser client d'alguna d'aquestes subministradores de gas en el moment de canviar la seva caldera: Gas Natural Distribución, Gas Natural Servicios, ENDESA, Unión Fenosa, Iberdrola o Repsol.

- Quina és la quantia dels ajuts?

Dependrà del tipus d'aparell:

La meitat d'aquest ajut l'aporta la Generalitat de Catalunya. L'altra meitat es reparteix a parts iguals entre la seva subministradora de gas i el fabricant del nou aparell. Es farà un únic pagament del total de l'ajut atorgat.


- Terminis

El termini de presentació de sol·licituds s'inicia el dia 5 de desembre (l'endemà de la publicació d'aquesta Ordre al DOGC) i finalitzarà el 31 de desembre de 2007. Les actuacions subvencionades poden haver estat realitzades entre l'1 d'octubre de 2007 i el 31 de desembre de 2007.


El termini d'atorgament de les actuacions subvencionades resta sotmès a les disponibilitats pressupostàries existents.






























© Oficina Sant Cugat Sostenible - 08172 - Sant Cugat del Vallès - Tel. 900 103 146