Saltar a continguts

Oficina Sant Cugat Sostenible

#[eBDLocale.literal(navegacio)]

Menú principal

Altres Notícies

05/12/2007
IV edició del concurs fotogràfic, Vallès Nautral

CONSELL COMARCAL DEL VALLÈS OCCIDENTAL
Un cop acabat el període de presentació dels originals, un total de 184 fotografies de 74 autors diferents s'han presentat a la quarta edició del Concurs Fotogràfic del Vallès Natural, convocat pel Consell Comarcal del Vallès Occidental i que té per objectiu difondre l'entorn natural de la comarca.



Amb aquesta xifra el concurs supera l'èxit aconseguit en l'edició de 2006, quan es van presentar un total de 128 fotografies de 54 autors diferents. Totes les imatges de la tercera edició s'han pogut veure en una mostra itinerant que ha recorregut diferents municipis del Vallès Occidental al llarg d'aquest any. A més, les fotografies també s'han pogut veure per primera vegada a la pàgina web del Vallès Natural.



Els premis d'aquesta convocatòria es concediran a aquells treballs que mostrin una major qualitat fotogràfica. Es valorarà positivament l'especialització dels temes, la dificultat i l'oportunitat escenogràfica de la imatge. El primer premi serà de 600 euros, el segon de 400 euros i el tercer de 200 euros.



El jurat estarà integrat per diferents experts i professionals de l'àmbit de la fotografia i per un membre del Consell Comarcal del Vallès Occidental. En formaran part els reconeguts fotògrafs professionals de natura Francesc Muntada i Iñaki Relanzón, que han realitzat reportatges nacionals i internacionals i han publicat en mitjans com National Geographic, Altaïr o Descobrir Catalunya, entre altres.



© Oficina Sant Cugat Sostenible - 08172 - Sant Cugat del Vallès - Tel. 900 103 146