Saltar a continguts

Oficina Sant Cugat Sostenible

#[eBDLocale.literal(navegacio)]

Menú principal

Altres Notícies

28/11/2007
S'obre el IV concurs de fotografia de Natura

De forma bianual l'ADENC (Associació per la defensa i l?Estudi de la Natura) i l'Obra Social Caixa Sabadell convoquen el IV Concurs de fotografia de Natura amb l'objectiu de fomentar el coneixement i l'estima de l'entorn natural, així com mostrar la riquesa de la biodiversitat dels Països Catalans.

Aquest concurs està adreçat a qualsevol persona aficionada o professional de la fotografia.
La inscripció és gratuïta. Cada participant pot presentar un màxim de tres fotografies. El termini d'inscripció i de recepció de fotografies finalitza el dia 21 de març de 2008.

La inscripció s'ha de fer a través d'un formulari, que trobareu a partir de
l'1 de desembre a la pàgina web de l'ADENC i de l'Obra Social Caixa Sabadell, o bé formalitzar-la directament a l'ADENC.

Les fotografies s'hauran de presentar en format digital. Es podran fer arribar a través del formulari web d'inscripció, o bé amb un CD o DVD a l'ADENC o a qualsevol oficina de Caixa Sabadell.

El concurs consta de cinc categories:

- Natura amenaçada, natura protegida: fotografies que il·lustren agressions o que mostren accions de defensa del medi ambient als Països Catalans.

- Fauna: fotografies en les quals el protagonista o protagonistes són animals dels Països Catalans.

- Flora: imatges de plantes, tant d'individus o parts com de comunitats, així com també de bolets, dels Països Catalans.

- Natura inanimada: imatges de paisatges i elements naturals inanimats, elements geològics, aigua, etc. dels Països Catalans.

- S'estableix una cinquena categoria especial, la categoria juvenil, a la qual entraran les fotografies de tots els participants que faran com a màxim 18 anys durant el 2008.

El jurat, a més d'establir el premi a la millor fotografia i els premis per a cada una de les categories, decidirà les fotografies mereixedores de la menció especial, que són les seleccionades per a formar part de l'exposició itinerant. Aquesta visitarà diferents municipis d'arreu de Catalunya durant dos anys.

Aquest concurs es convoca bianualment i actualment encara es pot visitar l'Exposició III Instants de Natura que recull les fotografies seleccionades i premiades del 3r Concurs de fotografia de natura. De moment és previst que visiti els següents municipis: Ripollet, Esparreguera, Castellbisbal, Caldes de Montbui i Guissona.

Trobareu tota la informació del concurs i de l'exposició a:
http://www.adenc.cat/activitats/2007/index_Fotografia.htm


© Oficina Sant Cugat Sostenible - 08172 - Sant Cugat del Vallès - Tel. 900 103 146