Saltar a continguts

Oficina Sant Cugat Sostenible

Navegació

Menú principal

Altres Notícies

29/09/2011
El Pla Renova't ofereix entre 50 i 350 euros per canviar a electrodomèstics eficients
Imatge de complement

Segons la notícia publicada al Sostenible.cat, aquest 20 de setembre l'ICAEN ha iniciat el termini per tramitar el Pla Renova't. El seu objectiu és la introducció d'equips eficients en el sector domèstic mitjançant ajudes als titulars que canviïn un electrodomèstic per un altre de classe A o superior, o bé una caldera per una altra de condensació, o bé el seu aparell d'aire condicionat actual per un altre amb una qualificació energètica classe A. En el cas de les rentadores i rentavaixelles hauran de tenir, a més, categoria d'eficàcia de rentat A.

Els ajuts oscil·laran dels 50 als 350 euros, en funció de l'aparell, i la seva quantia en cap cas superarà el 30% del preu de l'electrodomèstic, la caldera o l'aparell d'aire condicionat.

Per sol·licitar l'ajut, s'haurà d'omplir un formulari, ja sigui als establiments adherits a la campanya en el moment de fer la compra, per internet (amb lliurament posterior del document per correu certificat) o a les oficines de tramitació habilitades per gestionar el pla.

El termini s'ha iniciat aquest 20 de setembre i acabarà quan s'esgotin els recursos disponibles o bé el 30 de desembre.

Podeu accedir a la Quantia dels ajuts per aparell al enllaç del Plan Renova't.

© Oficina Sant Cugat Sostenible - Plaça Barcelona, 15 - 08172 - Sant Cugat del Vallès - Tel. 900 103 146