Saltar a continguts

Oficina Sant Cugat Sostenible

Navegació

Menú principal

Notícies Locals

18/11/2016
El Club EMAS amb col·laboració de la Generalitat de Catalunya premia el Pla de desplaçament d’empresa de l’Ajuntament com a millor iniciativa en mobilitat sostenible

 

Imatge de complement

Aquest dimecres al vespre, la tinenta d’alcalde d’Entorn Urbà, Mobilitat i Seguretat Ciutadana, Cristina Paraira, ha recollit el premi EMAS 2015 – 2016 atorgat a l’Ajuntament pel ‘Pla de Desplaçament d’Empresa’. El Club EMAS Catalunya, que depèn del Departament de Medi Ambient de la Generalitat, ha atorgat el premi dins de la categoria de Millor Iniciativa en Mobilitat Sostenible.

A data d’avui l’Ajuntament ha implantat un 70% d’aquest projecte, que també va merèixer el reconeixement a la Millor Pràctica Sostenible atorgat per la Fundació Renault. El Pla de Desplaçament d’Empresa inclou la incorporació de 19 bicicletes per a la Flota de l’Ajuntament, cursos de Conducció eficient per treballadors, renovació de la flota de vehicles elèctrics GLP. A banda també s’han instal·lat aparcaments Bicibox, s’ofereixen cursos de conducció segura en bicicleta i s’han instal·lat estacions de recàrrega de vehicles elèctrics.

Més informació a l'enllaç

© Oficina Sant Cugat Sostenible - Plaça Barcelona, 15 - 08172 - Sant Cugat del Vallès - Tel. 900 103 146