Saltar a continguts

Oficina Sant Cugat Sostenible

Navegació

 
 

Menú principal

 
NOVES ACTIVITATS A L'ESPAI DE CREACIÓ DEL PUNT VERD DEL CENTRE
 

 

L’Espai de Creació és un equipament de l’Ajuntament Sant Cugat situat al Punt Verd del Centre. S’ha projectat amb la finalitat de ser un espai educatiu, expositiu, de reflexió i de taller obert en relació als residus i la seva gestió.
És sobretot un punt d’interacció on els ciutadans de totes les edats tenen una nova perspectiva de l’ús i valor dels residus, a partir d’un disseny i conceptualització més amable d’aquest tipus d’instal•lacions més enllà de la seva funció en la gestió dels residus municipals.
És d’aquesta manera que les zones de recollida de determinades fraccions valoritzables formen part del mateix espai de creació, essent aquesta una experiència pionera en el disseny d’aquests equipaments combinant de forma integrada experiències de socialització amb la gestió dels residus.      

A aquest enllaç podeu trobar les properes activitats programades a l’Espai.

 

 

 
El 18 de setembre comença de nou el Servei d'Autoreparació de Millor que Nou al Casal de Mira-sol. Podeu consultar el calendari en aquest enllaç.

 

ÍNDEX DE QUALITAT DE L'AIRE

Si vols saber L'índex de qualitat de l'aire (ICQA) que hem tingut a Sant Cugat durant el mes d'octubre, clica a: enllaç a l'ICQA
VOLS REBRE EL NOSTRE BUTLLETÍ?

Seràs el primer en assabentar-te de totes les activitats i tallers que duem a terme. Només clica a la imatge

Subscriute 2