Saltar a continguts

Oficina Sant Cugat Sostenible

Navegació

 
 

Menú principal


SESSIÓ DE FORMACIÓ "OPTIMUS" A SANT CUGATDes de l'any 2007, s'han evitat a Sant Cugat 4.224 tones d'emissions de CO2 a través d'una sèrie de mesures d'eficiència energètica. Participeu a la sessió de formació i descobriu com!

Escoltareu de primera mà la forma en què s'ha estat fent servir l'eina OPTIMUS i els beneficis i reptes als que s'enfronten.

OPTIMUS "Optimitzar l'ús d'energia a les ciutats amb sistemes intel·ligents d'ajuda a la decisió" és un projecte finançat per la Unió Europea que té com a objectiu dissenyar i desenvolupar un Sistema d'Ajuda a la Decisió (DSS), com una plataforma web integrada, que ajuda a les autoritats locals a aconseguir una reducció significativa del consum d'energia i les emissions de CO2 en els seus edificis.

Aquest esdeveniment és gratuït i obert a: gestors de l'energia i gerents de planta / edifici; Els tècnics que treballen en Plans d'Energia Sostenible i solucions Smart City; agències d'energia i experts; Responsables polítics locals disposats a aprendre sobre les solucions d'energia intel·ligent.

Enllaç al Programa de la Jornada

 

 

 
Si voleu reparar els vostres aparells electrònics i transformar o reparar la roba, podeu venir al Servei d'Autoreparació de Millor que Nou al Casal de Mira-sol. Consulteu el calendari en aquest enllaç.

 

ÍNDEX DE QUALITAT DE L'AIRE

Si vols saber l'Índex de Qualitat de l'Aire (ICQA) que hem tingut a Sant Cugat durant el mes d'abril, clica a: enllaç a l'ICQA

Agenda

Imatge de complement
04/06/2016Proposta
Street Art Reciclatge (SAR)

Us recomanem

VOLS REBRE EL NOSTRE BUTLLETÍ?

Seràs el primer en assabentar-te de totes les activitats i tallers que duem a terme. Només clica a la imatge

Subscriute 2