Saltar a continguts

Oficina Sant Cugat Sostenible

Navegació

 
 

Menú principal

                                               ESPAI DE CREACIÓ DEL PUNT VERD DEL CENTRE

L’Espai de Creació és un equipament de l’Ajuntament Sant Cugat situat al Punt Verd del Centre. S’ha projectat amb la finalitat de ser un espai educatiu, expositiu, de reflexió i de taller obert en relació als residus i la seva gestió.
És sobretot un punt d’interacció on els ciutadans de totes les edats tenen una nova perspectiva de l’ús i valor dels residus, a partir d’un disseny i conceptualització més amable d’aquest tipus d’instal•lacions més enllà de la seva funció en la gestió dels residus municipals.
És d’aquesta manera que les zones de recollida de determinades fraccions valoritzables formen part del mateix espai de creació, essent aquesta una experiència pionera en el disseny d’aquests equipaments combinant de forma integrada experiències de socialització amb la gestió dels residus.      
A aquest enllaç podeu trobar les activitats que s’han dut a terme a l’Espai.

 

 

 

Com seria el mon sense bosses de plàstic?
 
El 3 de juliol se celebra el dia internacional sense bosses de plàstic. Es demana un canvi d’hàbits i fer servir bosses reutilitzables, cistells, carretons. La vida útil d’una bossa de plàstic és de pocs minuts i en canvi triga fins a 1.000 anys en descompondre’s.

 

ÍNDEX DE QUALITAT DE L'AIRE

Si vols saber L'índex de qualitat de l'aire (ICQA) que hem tingut a Sant Cugat durant el mes de juny, clica a: Enllaç a l'ICQA

VOLS REBRE EL NOSTRE BUTLLETÍ?

Seràs el primer en assabentar-te de totes les activitats i tallers que duem a terme. Només clica a la imatge

Subscriute 2