Saltar a continguts

Oficina Sant Cugat Sostenible

Navegació

 
 

Menú principal


SUBVENCIONS ADREÇADES A LA MILLORA DELS SISTEMES D’APROFITAMENT D’AIGÜES  GRISES EN EDIFICIS PLURIFAMILIARS

En l’àmbit domèstic les aigües grises són aquelles que provenen de dutxes i banyeres. Es poden reutilitzar mitjançant un tractament fisicoquímic i/o biològic obtenint una aigua útil per reomplir les cisternes del vàter. La depuració elimina els sòlids i la matèria orgànica i garanteix una correcta desinfecció d’aquesta aigua.
Reutilitzar les aigües grises per a les cisternes del vàter, suposa un estalvi de 48l/persona i dia que representa al voltant d’un 25% del consum total de l’habitatge.
L’Ajuntament de Sant Cugat obre una línia de subvencions adreçades a la millora dels sistemes d’aprofitament d’aigües grises en edificis plurifamiliars. Podeu trobar les bases per a l’atorgament de subvencions i Annex sol•licitud subvenció aigües grises a la Web de l’Ajuntament.
Es podran entrar sol•licituds des del 20 de maig i fins el 30 de juny

 

Voleu reduir la factura elèctrica?
 
Us proposem fer el taller de les auditories elèctriques del 21 de maig amb préstec d’aparells mesuradors, per baixar el consum elèctric de la vostra llar. Estalviar energia suposa estalviar diners i reduir les emissions de CO2 a l’atmosfera, participant en la lluita contra el Canvi Climàtic. Enllaç

 

ÍNDEX DE QUALITAT DE L'AIRE

Si vols saber L'índex de qualitat de l'aire (ICQA) que hem tingut a Sant Cugat durant el mes d'abril, clica a: Enllaç a l'ICQA

Altres activitats

Imatge de complement
30/05/2015 - 06/06/2015Taller
Ampliació "L'hort ecològic d'autoconsum"
VOLS REBRE EL NOSTRE BUTLLETÍ?

Seràs el primer en assabentar-te de totes les activitats i tallers que duem a terme. Només clica a la imatge

Subscriute 2